Et bryllup er en unik og personlig oplevelse. Ingen par er ens, og derfor er der heller ikke nødvendigvis en standard pakke til jer, når det gælder billeder.

Vi har dog alligevel forsøgt at skabe et overblik over det mest almindelige pakker vores kunder booker, som i kan se herunder.

Skulle jeres behov ikke være beskrevet i disse, så kontakt os meget gerne, på mail eller telefon, så sammensætter vi en pris og et indhold der er perfekt til jeres store dag.

 

EN HALV DAG


  • 5-6 timers fotografering
  • ca. 300 digitale web filer
  • Mulighed for print
  • Opbevaring på server i 1 år

I denne pakke har i mulighed for at tilpasse fotografering  lidt.

Nogle par vælger at have fotograf med fra forberedelse til reception, så de unikke billeder ved klargøring fanges, og så der også er fotograf under vielsen, og til portrætter derefter.

Andre vælger at have fotografen med fra vielsen og frem til middagen starter, så receptionen er dokumenteret, og der kan fotograferes i selve lokalet med alle detaljer.

Vi tilpasser altid tidspunkter, varighed og indhold, så det passer præcis til jer.


10.000,-

 

EN HEL DAG


  • 10-12 timers fotografering
  • ca. 500 digitale web filer
  • Mulighed for print
  • Opbevaring på server i 1 år

Med denne pakke får i billeder fra vielse til vals, i har en fotograf med jer hele tiden, og alle vigtige øjeblikke fanges.

I fællesskab aftaler vi præcis hvordan jeres dag i billeder skal være, vi aftaler lokation(er), ønsker til par og familiebilleder mm. 

Intet er overladt til tilfældighederne.

Denne pakke er for jer som bare drømmer om hele dagen dokumenteret i billeder, og alle de specielle øjeblikke i taler, sange, indslag og festlighederne generelt fanget på billeder.
 


16.000,-

 

Alle priser er eksklusive kørsel

Kørsel til Sjælland 1.000,- / Kørsel i Jylland 500,-

Depositum der skal betales ved booking (Uanset pakkestørrelse) 2.000,-


Vil tilbyder ud over billeder også at lave video til jer, enten som tilvalg, eller som en pakke kun med video.

Vi tilbyder også at hjælpe jer med at booket en "photobooth" på jeres store dag, lige som vi samarbejder med alt fra bryllupsplanlæggere, frisører og makeupartister.