HVAD VORES KUNDER SIGER

Herunder finder i et udpluk af hvad vores kunder kommer med at tilbagemeldinger på vores arbejde.

Vi glæder os til at forevige jeres fantastiske dag.

 
 

Charlotte&Mads-152.jpg

Charlotte & Mads

Vi valgte Brian, til at forevige vores store dag.


Brian er ikke kun en enormt dygtig og passioneret fotograf, han er også et meget behageligt og imødekommende menneske. Vores bryllupsbilleder er helt igennem fuldførte og meget “os”, og Brian formåede at fange stemningen, stilen og de små detaljer fra dagen.


Her får man en fotograf, som er “tilstede” og sætter sig ind i jer, som personer, for at få de bedste billeder. Vi giver vores varmeste anbefalinger. “


Julie & Kenneth

Vi brugte bylichtenstein ved vores bryllup i august, hvor vi fik taget billeder fra start til slut. Det var en meget behagelig oplevelse, hvor de hele dagen bevægede sig ugeneret rundt og tog billeder.

Vi har efterfølgende modtaget de smukkeste portrætter og billeder fra dagen, som er helt i stil med det ønske, vi havde til vores billeder. Det har været et godt og professionelt forløb fra start til slut. Vi giver vores varmeste anbefalinger. Venlig hilsen Julie & Kenneth


Lene & Jannis

Hos bylichtenstein.com formår de at gøre dagen endnu mere magisk end den er i forvejen med sine billeder! Vi er uendeligt taknemmelige for at få foreviget disse fantastiske minder.


Julie & Tobias

Brian er utrolig dygtig og behagelig at arbejde sammen med. Han fik os med det samme til at føles os tilpas og tænker kreativt med fokus på os som personer. Og resultatet er bedre end vi havde drømt om.

BBL_5205-Edit-Edit-Edit.jpg

IMG_6139-Edit.jpg

Tanja & Said

Brian som er fotograf hos bylichtenstein.com, sætter sig utrolig godt ind i hvilke billeder man ønsker, han tænker anderledes og kreativt. Det resulterede i at et af vores yndlingsbilleder fra dagen endte med at være et spontant billede med vores venner på vej retur fra lokation. Det er kendetegnet på en fotograf der altid tænker på det bedst mulige billede og som altid er til stede.