Bryllupsfotograf Brian Lichtenstein

Et af de største øjeblikke i vores liv er vores bryllupsdag, en dag som uanset hvordan den fejres, gerne skulle være en afspejling af os som individer, og hvor vi får lov til at dele
alle disse ønsker, ideer og ikke mindst, hvor vi får lov at dele vores kærlighed med et andet menneske og de gæster vi inviterer.

Vi investerer utrolig meget i denne dag, mest af alt investerer vi i den kærlighed vi har til et andet menneske, det er en bekræftelse og en offentliggørelse, af alle de ting vi går og tænker for os selv hver dag i et forhold med en vi elsker, det er muligheden for at få vist og sagt de ting man nogle gange glemmer i hverdagen, og muligheden for at vise det for ens partner, familie og venner, og så er det en mulighed for at fejre sin elskede, og at kunne dele alt dette med familie og venner.

Derfor er det også utrolig vigtigt, at få skabt varige minder fra sådan en dag, både så den aldrig glemmes, men også så alle kan være i nuet på den store dag, og så ingen gæster nødvendigvis skal tage billeder, men så de er frie til at forevige præcis det som de ønsker.

Min vigtigste opgave, det er at forevige jeres dag, i jeres ånd og stil, så alt der er jer, kommer til udtryk i de billeder jeg skaber af jer. Jeg skal fange de kærlige øjeblikke, de sjove, de skæve og alle de andre øjeblikke fra den store dag, og det har jeg gjort for langt over 100 brudepar.

Må jeg være med til at forevige jeres dag? Hvis i interesseret i det, så kan i se meget mere ved at klikke på nedenstående billeder.

 

 

Se mine billeder her

Klik på billedet for at se en samling af mine billeder.

 

Priser og muligheder

Klik på billedet for at se priser og information om det jeg tilbyder.

 

Hvem er jeg

Læs mere om mig, hvem der står bag virksomheden og meget mere.


Følg gerne med på instagram hvis i har lyst til det, og se de nyeste billeder, og få inspiration til netop jeres store dag.

Vi vil også dele en masse instagram stories fra bryllupper og en masse "behind the scenes" :)