Jeg har samlet de mest almindelige spørgsmål her på siden - Jeg håber det kan besvare jeres spørgsmål

Er der andet i har brug for at vide, så tøv endelig ikke med at kontakte mig.

 • Er det muligt at få et møde inden brylluppet?
  Ja, det er meget vigtigt at vi mødes inden brylluppet, og især ved heldagspakker, for vi skal bruge mange timer sammen, så vi skal have en god fornemmelse af hvem i er som par, hvad i værdsætter og hvordan festen og gæsterne er. På den måde sikrer vi os at i får den bedste oplevelse.

 • Hvordan får vi vores billeder?
  Vi sorterer billederne og gør dem klar til fremvisning i ugen efter brylluppet. Herefter får i billederne via dropbox til gennemsyn. Når alt er ok, får i et USB drev med billederne. 

 • Transportudgifter?
  Vi kører som i måske har set, i hele landet, og vi har base på Fyn, som er det optimale udgangspunkt til at kunne dække hele landet. 
  Kørsel i Jylland koster 500,- og kørsel til Sjælland koster 1.000,- 

 • Hvad gør vi hvis vejret er dårligt?
  Vi er eksperter i at udnytte de forskellige vejrforhold som det danske klima giver os :) Vi laver i fællesskab en plan for billeder, på den
  måde er i sikret en løsning i bliver glade for, uanset om det regner, sner eller hvis solen skinner. 

 • Sikring mod aflysning?
  I de 8 år vi har fotograferet bryllupper, har vi endnu ikke været nødt til at aflyse en opgave. Skulle det utænkelige ske, så har vi andre fotografer som kan køre ud til jer, og hvis kvalitet vi står inde for. Ønsker i ikke dette, får i naturligvis jeres depositum tilbage.

 • Hvordan betaler vi?
  Når i bestiller hos os, så betaler i 2.000,- i depositum, dette er for at sikre jer og os, så vi ved at alle aftaler er i orden. Resten betaler i ved levering af billederne.

  (Vi fremsender faktura inden brylluppet med betalingsdato efter vielsen)

  I betaler nemt og hurtigt via mobilepay eller i netbank

 • Hvor lang tid skal vi bruge på portrætbilleder?
  Portrætterne er det noget af det vigtigste at have fokus på, alle de andre ting har i enten selv styr på, eller også får i hjælp til det andet steds.

  I skal afsætte en time til portrætfotografering, plus evt. kørsel. Dette er for at sikre den nødvendige ro, at vi har tiden til det, og kan nå de
  ønskede opstillinger, lokationer mm.

 • Kan i hjælpe med planlægning?
  Ja, det kan vi helt bestemt. Når i har booket, så finder vi i fælleskab en eller flere lokationer, vi laver en tidsplan, og vi kommer med forslag
  til hvordan i bedst muligt planlægger dagen, ud fra det vi skal nå mht. fotografering, kørsel osv.

 • Er det muligt at få 2 fotografer med?
  Ja det er det helt bestemt, vi tilbyder fotograf nr. 2 til alle heldagspakker, og vi hjælper også gerne med at få arrangeret en "photobooth" til festen, således at alle gæster nemt kan få taget sjove billeder til festen.

 • Får vi billederne i høj opløsning, så vi selv kan bestille print?
  Det korte svar her, det er nej. Men i får dem i den opløsning i skal bruge :)

  Men.... Det er faktisk fordi vi vil give jer det allerbedste, og hjælpe jer mest muligt. Skulle i have billederne i fuldopløsning, skal i købe ekstra lagring fordi de fylder så meget, og det er altid en meget begrænset del man ønsker printet, så hvorfor have alle de store filer?

  Vi leverer billederne i præcis den størrelse som sociale medier arbejder med, hvilket betyder at billederne står knivskarpt :)

  Men det vigtigste er at spørge jer, hvilke billeder husker i mest? De billeder i har set printet fra fotohandleren af jer som barn/unge? Eller de billeder på mobilen i tog på en ferie for 4 år siden?

  Det er med sikkerhed dem i fotoalbummet hjemme fra hylden. Derfor ønsker vi at i skal printe jeres billeder, så i altid kan nyde dem, og så de ikke kun er online og på mobilen. Og når i nu vælger os for vores stil, så er eneste måde vi sikrer kvaliteten på print, det er at printe på vores store fotoprinter, som er præcist indstillet til vores udstyr, stil og kamera.

 • Deler i vores billeder online?
  Vi elsker at dele billeder af vores søde kunder, ønsker i ikke jeres billeder delt, så giv os gerne besked om dette.

 • Skal vi betale noget ud over prisen på pakken?
  Nej, ikke nødvendigvis. Vores mål er at lave en pakke der passer til 99% af alle par, således at i får webfiler med, til at dele online osv. Disse filer kan også bruges til mindre print, såsom takkekort, 13x18 print osv.

  Ud over det, så er der mulighed for at købe flere/større print, fotobøger osv. Så udgangspunktet er at i betaler for fotografering og digitalefiler i web opløsning, er der andre ønsker, så er det altså ud over den pris på pakken.


Det er vigtigt for os at understrege, at vi har brugt lang tid på at udvikle den stil af billeder i ser på vores site, det er vores stil, og derfor vil vi levere jeres billeder i samme stil. Vi håber også at i vælger os, netop fordi i kan lide denne stil, men som altid, så kan vi ikke styre vind og vejr, så alt efter årstid, vejrforhold, lokationer, og tidspunkt på dagen, så kan billederne variere i forhold til hvad i ser her på siden, når det kommer til farver, lys osv. 

Ønsker i en helt speciel billedestil, som i ikke ser her på siden, så anbefaler vi at i retter henvendelse til os, for at høre om mulighederne, om det er muligt at udføre til netop jeres bryllup. Forventningsafstemning er noget af det vigtigste for os, så vi kan sikre at i får de billeder i drømmer om. Vi ser os selv som værende eksperter inden for vores område, og derfor vil vores arbejde som udgangspunkt altid være i samme stil, og som kunder, bedes i være klar over dette, så i er klar over hvad i kan forvente, når i modtager jeres billeder.