OM bylichtenstein.com


bylichtenstein.com står for unikke bryllupsbilleder på jeres store dag. Det er ganske enkelt mit primære fokus.

Virksomheden er startet af fotograf og ejer Brian Lichtenstein, og det er også mig (Brian) i vil møde på jeres store dag, og det er også mig som står for det kreative på dagen, fotograferingen og efterbehandlingen af billederne.

Ud over mig selv, er der en række faste assistenter og medhjælpere tilknyttet, som kan agere som ekstra fotografer, hjælp til lys, udstyr osv. 

Jeg har været professionel fotograf i mere end 5 år, har fotograferet bryllupper de sidste 8 år, og har fotograferet de sidste 20 år. 

Derfor kan i ved booking af mig, være sikker på at få en fotograf ud som har fotograferet i alle tænkelige situationer, alle vejrforhold og som kan håndtere alle situationer der måtte opstå på den store dag.

 

MINE MÆRKESAGER


- Dialog med kunderne, for at sikre jer nøjagtig det ønsker

- Planlægning, så vi altid har en plan a, b og c,

- Muligheder, så vi altid kan finde et sted, et tidspunkt og en lokation der passer

- Uddannelse, vores fotografer sendes løbende på kurser, så de altid har nyeste viden

- Positivitet, er jeg glad, så er i glade, trygge og kan slappe af, og så får vi bedre billeder

- Fleksibilitet, har i unikke ønsker, uanset om det er lokationer, tilkøb, tidspunkter eller lign. så løser vi det i fællesskab.

- Kvalitet, det er vigtigt for os at mit produkt er det bedste på markedet

 

 

Brian Lichtenstein

Brian Lichtenstein

 

Manden bag:

Jeg har altid arbejdet med det kreative, lyset, vinkler og øjeblikke. Noget som bruges meget i de billeder jeg laver til alle brudepar, og som er blevet en del af min specielle og genkendelige stil.

Jeg bruger min viden og erfaring inden for især natur og landskabsbilleder når jeg skal fotografere jer, og det giver et unikt lys i billederne, plus at den fokus på detaljer, som er essentielt både i bryllupsbilleder, men også i naturbilleder, gør at i får et produkt som ikke er muligt andre steder.

Hvis i har lyst til at se lidt på mine landskabsbilleder, og få en fornemmelse af hvordan jeg arbejder med naturen som baggrund, så kig gerne forbi NORDIC-IMAGES

WWW.NORDIC-IMAGES.COM